Cautare

1164 de rezultate pentru "vlad oprea" (4.00 secunde)
‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012.
Si aliatii lor incearca sa pastreze cadenta optimismului alert, si insusi generalul Oprea, presedintele alora ai lu’ Oprea, declara ca formatia pe care o conduce se va prezenta singura-singurica la alegerile de la anul.
Negocierile pe care Piedone le-ar purta cu liderii formatiunii controlate de generalul Gabriel Oprea au fost confirmate si de surse din UNPR, care au mai sustinut ca edilul ar putea anunta chiar peste o saptamana ca "impartaseste valorile UNPR", in conditiile in care mandatul sau de la Primarie nu-i permite inscrierea in alta formatiune politica.
Piedone, candidatul Miscarii Populare Dincolo de faptul ca, in tot acest timp, Piedone deja practica un joc la doua capete, fiind in negocieri cu Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, ceea ce ii pune cu siguranta la indoiala fidelitate si loialitatea fata de un partid (si fata de Voiculescu, un om care, sa nu uitam, i-a finantat mai multe proiecte rasunatoare in sectorul 4 si i-a asigurat expunerea mediatica permanenta), pierderea sa echivaleaza cu disparitia din PC a singurei figuri curate, cu notorietate si credibilitate, practic singura locomotiva cu potential din toata formatiunea.
Sunt convins ca cei mai multi dintre primari ii vor zambi domnului Oprea si doamnei Udrea si apoi vor veni sa candideze tot la noi. ... Ii pacalesc pe domnul Oprea si...
- Exista o legatura intre constituirea Uniunii Social Progresiste anuntata de presedintele UNPR Gabriel Oprea si Platforma de Centru Stanga? ... Dupa cum stiti, a spus-o presedintele Gabriel Oprea, vom lansa Uniunea Social Progresista la sfarsitul lunii decembrie.
Vreau sa inlatur orice speculatie, relatiile mele cu Oprea (Gabriel Oprea, n.r.), cu conducerea partidului au fost unele bune.
La Ministerul Justitiei e dat mai mult ca sigur tot Catalin Predoiu. La fel si in cazul lui Cristian Diaconescu, Leonard Orban, Gabriel Oprea, Elena
Domnul Gabriel Oprea, ctitorul "partidului de stransura" UNPR, prin care Presedintele Traian Basescu a dat o lovitura de stat parlamentara, este general. ... Cum a putut si cum poate conduce domnul Gabriel Oprea, in uniforma, cu epoleti si cu multe stele, una sau alta dintre institutiile demilitarizate?
Administratia Prezidentiala a transmis, duminica, o declaratie a lui Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, referitoare la "precizarile prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, cu privire la pozitia Administratiei Prezidentiale legata de declaratiile antieuropene ale unor oficiali si politicieni romani, precizari care au fost transmise, duminica, 18 noiembrie, intr-un comunicat de presa".
Viitorul Guvern va avea trei vicepremieri - Gabriel Oprea, fara portofoliu, Liviu Dragnea, ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale, si Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor - 20 de ministere, la care se adauga sase ministri delegati.
Istoricul si cercetatorul Marius Oprea, autorul unei ample biografii neoficiale a lui Traian Basescu, afirma azi, pentru Inpolitics, ca si pentru el informatia lansata de Calin Marinescu este noua: ... Dar ma indoiesc sincer ca cineva ar putea scoate respectivul dosar de acolo" afirma Oprea.
"Stimate domnule Cristian Oprea, Asa cum am mai afirmat public in cursul acestei seri, mesajul postat astazi, 18.02.2013, in jurul orei 21, pe pagina de Facebook a sustinatorilor domnului presedinte Traian Basescu, "Alaturi de presedintele nostru", reprezinta textul unui mesaj adresat de domnul presedinte sustinatorilor sai.
- Oprea, acuzat de vechile tradari si suspectat de a le continua, zice ca UNPR sustine continuarea guvernarii in actuala formula politica.
Si aici se incadreaza nu doar PLR ori PC, ci si UNPR-ul lui Gabriel Oprea, cel bogat in parlamentari, dar sarac in procente. ... E de asteptat, insa, sa se impace, finalmente, nici Oprea nu poate intinde zgarciul prea tare.
Victor Ponta a anuntat, duminica, pe Facebook, ca ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributiile functiei de prim-ministru.
La doi ani de la demararea privatizarii microhidrocentralelor, s-au vindut 28 de astfel de centrale, a declarat ieri directorul Hidroelectrica, Traian Oprea. “Anul trecut am vindut 18, iar anul acesta zece”, spune Oprea.
Potrivit datelor furnizate de directorul ORC Galati, Oprea Raaducan, ponderea activitaatilor cuprinse in documentele de infiintare este detinutaa de comert, fie el cu ridicata sau cu amaanuntul, constructii si servicii. ... Sintem pe un loc fruntas in taraa la acest capitol", ne-a declarat directorul ORC Galati, Oprea Raaducan.
Peste 20 de mii de firme Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Registrului Comertului Galati, Oprea Raducan, la nivelul judetului Galati, sint in functiune 23.743 de agenti economici. ... Oprea Raducan sustine ca, la ora actuala, functioneaza trei societati cu capital de stat, strain, romanesc, privat strain si romanesc.
Ceea ce este diferit de situatia din prezent, in care se poate vinde doar pe baza certificatului de producator", a declarat presedintele Asociatiei Pomicultorilor din Voinesti, Ion Oprea, citat de NewsIn.
google-analytics.com